NEMEGHEER

NV

Over ons

Nemegheer nvNEMEGHEER NV werd in 1984 opgericht en bouwde ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring op.
Alles begon met een zelfstandige biggenhandel waarmee Geert Nemegheer in 1984 startte. Als boerenzoon begon Geert zijn eerste biggen met tractor en kar te verhandelen. Eerst werden enkel binnenlandse biggen vermarkt maar al snel zocht Geert naar manieren om het tekort aan biggen in België in te vullen.
Zo werden al snel biggen vanuit Duitsland geïmporteerd. Dit was de fundering voor de latere activiteiten van het bedrijf. De bedrijfsactiviteiten werden vervolledigd door de relaties met voederfabrikanten, vele varkensmesters en zeugenhouders. Zij zorgden er immers voor dat ook de handel in veevoeding, mest en slachtvarkens op gang kwam.
Later werd NEMEGHEER NV ook dealer van Fomeva-fokzeugen, wat later TOPIGS NORSVIN werd. Het verhandelen van TOPIGS NORSVIN fokmateriaal is op vandaag ook één van de hoofdactiviteiten geworden.

Door de aard van het beestje en de stijgende vraag startte het bedrijf enkele jaren geleden met het verhandelen van vee. Deze handel is vooral gericht op import en export. Zowel melk- als vleesvee zijn beschikbaar.
Import en export zijn altijd een sterke eigenschap geweest van het bedrijf. Door internationale contacten en een continue opvolging van de buitenlandse markten proberen wij onze binnenlandse markt te beschermen door op de juiste momenten te ex- of importeren.

Geert Nemegheer was er zich steeds van bewust dat het familiale karakter een grote troef is voor zijn bedrijf. Daar is de intrede van dochter Hermeline en zoon Reinaard, die zijn opgegroeid met het bedrijf, een bevestiging van. Het zorgt voor een nauwe en vertrouwelijke relatie met de klant, met wie wij met veel wederzijds begrip en respect werken.

“Sterk in uw levenswerk !” dat is het motto waarmee de familie Nemegheer en zijn medewerkers elke dag samen met u op weg gaan. Een weg naar bloei van uw bedrijf!