About

Toonaangevend sinds 1984

Geert Nemegheer startte in 1984 met een biggenhandel. Als landbouwerszoon kreeg hij de passie voor biggen al op jonge leeftijd mee. Hij verhandelde de eerste biggen met tractor en kar in België én zocht al snel naar oplossingen om het biggentekort aan te pakken.

Allround onderneming in heel Europa

Heel wat schakels zorgden mee voor de uitbreiding van Nemegheer. Import uit Duitsland lag aan de basis voor de latere uitbreiding tot Nemegheer NV. Goede relaties met voederfabrikanten, varkensmesterijen en zeugenhouderijen zorgden er samen voor dat de integratie en handel in mest en slachtvarkens op gang kwam.

Ondertussen is Nemegheer actief in quasi elk Europees land, zowel voor import als export. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk én een vinger aan de pols op de buitenlandse markten, beschermen we de binnenlandse handel door op de juiste momenten biggen en varkens in te voeren, of net uit te voeren.

Daarnaast zoekt Nemegheer steeds naar verfijning qua genetica: de beste genen brengen immers de beste dieren voort.

Familie (als) troef

De familiale insteek is er al van in de begindagen. Geert Nemegheer gaf op zijn beurt de passie voor de sector door aan zoon Reinaard en dochter Hermeline. Zij groeiden letterlijk op in het bedrijf. Beide dragen bij aan een goede vertrouwensband met de klanten dankzij hun uitgebreide kennis en ongebreidelde passie voor dieren. Reinaard Nemegheer en zijn echtgenote runnen daarnaast ook de varkenshouderij Hof ter Poelberg.

Respect voor klanten, medewerkers en dieren staat hier centraal. De familie Nemegheer en de medewerkers gaan elke dag aan de slag volgens het motto “sterk in uw levenswerk”.

Nemegheer tot uw dienst!

Meer weten over onze aanpak of onze visie?

Bepork
Beter voor iedereen
Beter leven
Bio mijn natuur