Biggen & varkens > Biggenhandel

Biggenhandel

Met meer dan 30 jaar ervaring is Nemegheer een vaste waarde als het gaat om biggenhandel. We garanderen kwaliteit dankzij o.a. nauwe vertrouwensbanden met voederbedrijven, zeugenhouderijen, mesterijen en dierenartsen over heel Europa.

Verkoop van biggen

Varkenshouderij is topsport, elke dag opnieuw. De juiste biggen aan de juiste prijs bij de juiste professionals afleveren kan enkel dankzij hoge kwaliteitseisen en een goede band met de klanten.

Welke eisen overheersen qua vleeskwaliteit, vaccinaties (myco, circo, PRRS …), genetica en gewicht? We bespreken uw focuspunten qua technische prestaties van de biggen. Elk aspect, van gezondheidsstatus tot voeradvies, krijgt de nodige aandacht. Zo leveren we biggen over heel Europa en erbuiten.

Topresultaten bereiken?

Vraag vrijblijvend een analyse van uw ideale big. We nemen binnen de 24 uur contact met u op.

Aankoop van biggen

In overleg met de zeugenhouder vinden we de beste afzet voor elke big. Zo bereiken we samen een optimale prijs en het meest geschikte afzetkanaal voor de biggen. Ons geheim? Transparantie doorheen de volledige keten.

Belangrijke factoren zijn:

Verlading & transport

De verlading en transport zijn van cruciaal belang voor het welzijn en de gezondheid van het big. Daarom besteden wij hier de grootste zorg aan.

Onze gespecialiseerde medewerkers en modern wagenpark garanderen professioneel biggentransport. Dankzij vervoer in optimale omstandigheden, komen de dieren rustiger aan op hun bestemming.

Nemegheer zorgt eveneens voor de nodige certificaten en administratieve afhandeling. Kwaliteit en service zijn op die manier gegarandeerd tot bij de afnemer!

Nemegheer tot uw dienst!

Meer weten over onze werkwijze of vragen omtrent biggen- en varkenshandel?

Bepork
Beter voor iedereen
Beter leven
Bio mijn natuur